Egyenlegfeltöltés SMS-ben

Egyenlegfeltöltési módok:

Az SMS-en keresztüli egyenlegfeltöltés minden SMS-képes telefonnal elérhető. A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei* szerint vehető igénybe.

Ilyen egyszerűen működik

  • A feltöltést kezdeményező ügyfélnek a +36-30/3444500-as nem emeltdíjas telefonszámra kell elküldenie a feltöltendő telefonszámot 9 karakteres formátumban és egy elválasztójellel (pl. vessző, pont, szóköz, stb.) elkülönítve a feltöltendő címlet forintértékét.

  • Az SMS-en keresztül feltötött összeg az ügyfelek univerzális egyenlegén íródik jóvá. Ez a feltöltési mód csak havidíjas ügyfelek számára elérhető, és azzal Domino kártyások egyenlegét, illetve havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek univerzális egyenlegét lehet feltölteni. A válasz-SMS egy tetszőleges tartalmú szöveges üzenet lehet. Amennyiben az adatok helytelenek, kérjük, az üzenetre válaszként a "NEM" szót küldje el SMS-ben. Ebben az esetben a tranzakció megszakad.

  • Sikeres feltöltés esetén a feltöltött és a feltöltést kezdeményező telefonszámra SMS-tájékoztatást küldünk.

Választható címletek

1500 Ft 180 nap rendelkezésre állási idő1
3000 Ft 366 nap rendelkezésre állási idő
5000 Ft 366 nap rendelkezésre állási idő
10000 Ft 366 nap rendelkezésre állási idő

Áfás számla igénylése

Áfás számlát kizárólag az univerzális egyenleg felhasználásáról tudunk kiállítani. Áfásszámla-igénye esetén kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1777-es telefonszámon (ahol válassza az Egyenleglekérdezés, feltöltés / Egyenleglekérdezés / Univerzális és mobil vásárlás egyenleg / Mobil vásárlásról számla igénylése menüpontot). A számlát adott telefonszámhoz tartozó névre és címre állítjuk ki, majd postai úton juttatjuk el Önhöz. Az SMS-en keresztül történő egyenlegfeltöltés a Mobil Vásárlás kereteiben valósul meg, így havi rendszerességgel automatikusan számla készül. A számla az előfizetői szerződésben szereplő Számlafizető nevére és címére kerül kiállításra és kipostázásra.

* Az SMS-es Domino töltés szolgáltatást kizárólag általános elfőizetőink vehetik igénybe. A feltöltés minden esetben a havi számla terhére történik, Kapcsolat Aranykártya pontokkal és az univerzális egyenleg terhére nem lehet feltöltést végezni. Az SMS-es Domino töltésre nem érvényes a Mobil Vásárlásnál beállított vásárlási kód. Domino töltésnél nincs szükség vásárlási kódra.

Domino online feltöltés

Töltse fel Domino egyenlegét
honlapunkon egyszerűen, gyorsan!

  • Fizessen bankkártyával, az OTP
    biztonságos rendszerén keresztül.
  • A feltöltött egyenleg azonnal a rendelkezésére áll.
  • Az oldal használatáért kezelési költséget nem
    számolunk fel.

Domino online feltöltés