Domino roaming

A Domino kártyával rendelkező ügyfeleink számára is elérhető a nemzetközi barangolás (roaming) szolgáltatás. A külföldi használathoz nincs szükség új SIM kártyára, valamennyi ügyfelünk külön előfizetés nélkül, a saját hívószámát használva barangolhat a világ azon hálózataiban, amelyek támogatják ezt a szolgáltatást. Indíthat és fogadhat hívásokat, illetve küldhet és fogadhat SMS-eket is, ezenkívül folyamatosan értesülhet számlaegyenlegéről, sőt akár fel is töltheti Domino kártyáját.

Tájékoztatjuk arról, hogy dominós ügyfeleink számára a teljes körű roaming szolgáltatásokat 2003. szeptember 1-jétől további lehetőséggel, a Domino Roaming Direkt szolgáltatással bővítettük, melynek segítségével kódsorok igénybevétele nélkül is indíthat külföldről hívásokat.

Dominós ügyfeleinknek kínált roaming partnereink listája dinamikusan bővül. Amennyiben a T-Mobile hálózatában aktiválják a Roaming szolgáltatást, akkor a T-Mobile szinte összes roaming partnerének hálózatában tudnak hívást fogadni, SMS-t küldeni és fogadni.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél forintszámláján vagy Univerzális egyenlegén a mindenkor érvényes Domino díjszabásban meghatározott roaming limitnek megfelelő összeg szerepeljen, illetve hogy aktiválja a  szolgáltatást a *104# kód elküldésével. A deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges. Amennyiben külföldön tartózkodva számlájuk eléri a roaming limitet, a roaming szolgáltatást csak a számla feltöltése után tudják újra bekapcsolni.

A szolgáltatás sikeres aktiválásáról, illetve deaktiválásáról SMS-ben értesítjük ügyfeleinket.

A hívásátirányításokat a roaming szolgáltatás aktiválásával átmenetileg felfüggesztjük, a korábbi átirányítási beállítások a roaming szolgáltatás kikapcsolásával lépnek újra életbe.

További információ a Domino roaming útmutató oldalunkon található.