Díjcsomag- és számlainformációk

Díjcsomaginformáció

  • Amennyiben szeretné meghallgatni, hogy Domino kártyája melyik díjcsomagban van, hívja fel a Domino központot a 1777-es belföldről ingyenesen hívható számon!
  • A központ bejelentkezése után a 2-es gomb megnyomásával válassza a „Díjcsomagok, szolgáltatások” menüpontot!
  • Ezt követően válassza a „Díjcsomag információ és váltás” menüpontot, ehhez nyomja meg a 2-es gombot!

Aktuális díjcsomagjáról és egyenlegéről díjmentesen és egyszerűbben is értesülhet. A *102# kód elküldése után a hálózati üzenet formájában kaphat tájékoztatást.

Az egyenleglekérdező kód használatával a díjcsomagról, a forintszámla állásáról, a kártya érvényességéről (vagyis mikor jár le a Rendelkezésre állási idő), a perc és SMS számlával is rendelkező ügyfeleink ezekről a számlákról is gyorsan és díjmentesen kaphatnak információt. A perc és SMS számlák egyenlegét addig közöljük, amíg lebeszélhető idő ill. küldhető SMS van rajta és újabb feltöltés már nem várható.

Nemzetközi barangolás esetén (aktív roaming szolgáltatásnál) a perc illetve SMS számla állását nem közöljük, hiszen roaming helyzetben mindig a forintszámla nyújt fedezetet a mobilhasználatra, de a rendelkezésre állási időt ebben az esetben is megtudhatja.

A telefon készenléti állapotában írja be a *102# kódot és nyomja meg a hívásindító gombot.

Számlainformáció

Ha felhívja a Domino központot (1777) és kiválasztja az „Egyenleglekérdezés, feltöltés”, majd „Egyenleglekérdezés” menüpontot, akkor tájékoztatást kap számlája állásáról, a Rendelkezésre állási időről illetve a Hívószám-lekötési idő lejáratáról.

A központ csak abban az esetben tájékoztatja egyenlegéről, ha azt Ön a saját Domino egységkártyájáról hívta.

Egyenlegéről egyszerűbb módon is értesülhet: a *102# kód elküldése után a központ hálózati üzenet formájában tájékoztatja Önt.

2001. október 15-től a Domino kártyás ügyfeleink a *102# egyenleglekérdező kód használatával már nem csak a forintszámla állásáról értesülhetnek, hanem arról is, hogy meddig aktív a kártyájuk (vagyis mikor jár le a Rendelkezésre állási idő).

Sőt! A perc és SMS számlával is rendelkező ügyfeleink ezekről a számlákról is gyorsan és díjmentesen kaphatnak információt a Domino központ felhívása nélkül. A perc és SMS számlák egyenlegét addig közöljük, amíg lebeszélhető idő ill. küldhető SMS van rajta és újabb feltöltés már nem várható.

Nemzetközi barangolás esetén (aktív roaming szolgáltatásnál) a perc illetve SMS számla állását nem közöljük, hiszen roaming helyzetben mindig a forintszámla nyújt fedezetet a mobilhasználatra, de a rendelkezésre állási időt ebben az esetben is megtudhatja.

Tehát: *102# (A kód elküldéséhez a hívásindító gombot kell megnyomnia.)

Kérjük ügyeljen arra, hogy telefonja ne kerüljön illetéktelenek kezébe, mivel a Domino egységkártya segítségével megtudhatják egyenlegét és annak terhére telefonhívásokat bonyolíthatnak!