t-email

Mire használható a t-email?

A t-email szolgáltatás segítségével internetes felületen, valamint mobiltelefon és számítógép levelező kliensével tud e-mailezni.

http://mail.t-email.hu

t-email szolgáltatások díjai

t-email alap
t-email plusz
t-email plusz nagyobb tárhellyel
Havi díj / időszaki díj
Díjmentes
274 Ft
458 Ft
Belépési díj
Díjmentes
Díjmentes
Díjmentes
E-mail címek száma
1 db
1 db
1 db
Tárterület e-mail címenként
500 MB
1000 MB
2000 MB
további legfeljebb 2 e-mail cím
t-email pluszhoz havidíjas előfizetőknek
+ 1 e-mail cím
1000 MB tárhellyel
-
+ 183 Ft
+ 183 Ft
2000 MB tárhellyel
-
+ 367 Ft
+ 367 Ft
+ 2 e-mail cím
egyenként 1000 MB tárhellyel
-
+ 367 Ft
+ 367 Ft
egyik 1000, másik 2000 MB tárhellyel
-
+ 550 Ft
+ 550 Ft
egyenként 2000 MB tárhellyel
-
+ 734 Ft
+ 734 Ft

A t-email plusz szolgáltatás 1. email címét 1000 MB tárhellyel a Díjszabásban felsorolt mobilinternet díjcsomagokkal, Koktélmaxi és Koktélmini szolgáltatásokkal díjmentesen, GPRS WAP és WAP Plusz előfizetés esetén fél áron veheti igénybe. Részletek a Díjszabásban.

A t-email szolgáltatás feltétele

Havidíjas előfizetés vagy Domino előfizetés

A t-email szolgáltatás használata

A t-email szolgáltatás használatához bejelentkezéskor felhasználó névként a teljes e-mail címét (pl.: valami@t-email.hu) meg kell adnia.

A szolgáltatás funkciói:

 • Címjegyzék
 • Vírusszűrés
 • Spam szűrés
 • Házon kívüli üzenet
 • Automatikus levéltovábbítás
 • Személyes mappák

Küldhető és fogadható levelek mérete:

 • A t-email postafiókból küldhető és a postafiókban fogadható e-mailek mérete maximálisan 25 MB lehet. Levélküldésnél figyelembe kell venni, hogy a címzett milyen méretű levelet tud fogadni. Amennyiben a címzett postafiókja nem tudja fogadni a mérete miatt a levelet, arról válaszüzenetben értesül.
 • A normál levélhez csatolt melléklet maximális mérete 10 MB lehet.
 • Az óriáslevél funkció segítségével legfeljebb 1 GB méretű fájlokat lehet küldeni, tetszőleges e-mail címre. Az óriáslevélként elküldött mellékletet a levelező szerver tárolja legfeljebb 1 hétig, és azt a címzettek legfeljebb 10-szer tudják letölteni, utána automatikusan törlődik. Az Óriáslevél menüpontban a mellékletet az érvényességi időn belül újra el lehet küldeni, akár másik e-mail címre is, illetve törölni is lehet azt a lejárat vagy a maximális letöltési szám elérése előtt. Egy óriáslevélben egy fájlt lehet elküldeni. Több fájl küldése esetén javasoljuk a fájlok tömörítését, mivel a tömörítő programok egyben be is csomagolják a külön fájlokat.

Levelezőprogramjában az alábbi beállítások valamelyikével használhatja a t-emailt:

 • POP3 (port: 110): mail.t-email.hu
 • POP3S (port: 995): mail.t-email.hu
 • IMAP4 (port: 143): mail.t-email.hu
 • IMAPS (port: 993): mail.t-email.hu
 • SMTP (port: 25): mail.t-email.hu
 • SMTPS (port: 465): mail.t-email.hu
 • MSP (port: 587): mail.t-email.hu

Titkosítás a hagyományos (nem S-es) portokon TLS segítségével is igénybe vehető.
 

A mail.t-email.hu levélküldő (SMTP) szerver használata

Ahhoz, hogy a mail.t-email.hu szervert levélküldő (SMTP) szerverként használni tudja mobilinternet csomaggal történő levelezésre, be kell jelentkeznie, amihez felhasználó névként teljes t-email-es e-mail címét kell használnia.

Útközben is elérheti e-mailjeit

A t-email-es címre érkező leveleit mobiltelefonján is elérheti, és mobiltelefonjáról is küldhet erről a címről levelet.

Ehhez mobiltelefonja e-mail kliensében hozzon létre egy t-email postafiókot, amelyet úgy is beállíthat, hogy a telefon megadott időközönként kérdezze le a beérkezett leveleit. Ha pl. a lekérdezés gyakoriságát 15 percre állítja, legfeljebb 15 perc, de átlagosan 7,5 perc késéssel értesülhet az új e-mailek érkezéséről.

A legtöbb mobilkészülék e-mail kliensében olyan beállításra is lehetőség van, hogy alapértelmezetten csak a levél fejlécét töltse le a készülék, így csökkenthető az adatforgalom. A beállítás leírása megtalálható az egyes készülékek kézikönyvében.

Ha rendelkezik BlackBerry Instant E-mail szolgáltatással, , állítsa be ezekben a t-email postafiókot, és így a beérkezés után röviddel megkapja a mobiltelefonjára a t-email (és egyéb más e-mail-szolgáltatásokhoz tartozó) leveleit.

Fontos! A t-email szolgáltatás mobiltelefonos használata adatforgalmat generál, ezért azt javasoljuk, hogy annak használatához fizessen elő valamilyen adatcsomagunkra vagy válasszon olyan díjcsomagot, amely már tartalmaz internetezési lehetőséget is (pl. MédiaMánia díjcsomagok)