Mozijegyvásárlás

Mobilon megvásárolható termékek:

A kényelmes megoldással T-Mobile telefonnal mobiltelefonos oldalon keresztül, tartózkodási helytől függetlenül, a nap 24 órájában vásárolhat mozijegyet a Budapest Film által üzemeltetett Corvin, Puskin, Művész és Toldi mozikba.

Mozijegy vásárlás menete mobilos oldalon

 

Válasszon előadást

Keresse fel az Origo mobil oldalát (wap hálózaton mobiltelefonjának wap böngészőjében az m.origo.hu címen), a T-Mobile fül alatt válassza a Mobil Vásárlás linket, majd a Mozijegy vásárlást. Ezt követően az adott mozit kiválasztva választhat a filmek és időpontok között. Válassza ki az előadás időpontját és a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát. A rendszer az igényelt számú, a moziterem adottságait figyelembe véve legkedvezőbb helyet ajánlja fel, melynek elhelyezkedését egy egyszerű ábrán is megtekintheti.

 

Hagyja jóvá a vásárlást

Amennyiben elfogadja a felajánlott helyeket, a Vásárlás linkre kattintva telefonján megjelenik egy, a vásárlás adatait összefoglaló tájékoztató, amelyben szerepel a megvásárolni kívánt termék megnevezése (mozijegy), ára, a tranzakciós díj, valamint a kiegyenlítésre használni kívánt fizetési mód (Univerzális egyenleg vagy havi számla). A vásárlás csak akkor jön létre, ha azt jóváhagyja a fizetési módot és végösszeget tartalmazó linkre történő kattintással.

 

Őrizze meg a visszaigazoló SMS-t

A sikeres vásárlásról a telefon kijelzőjén kap tájékoztatást. Ebben olvashatja azt a kódot, amely segítségével jegyeit a mozi pénztárában átveheti. A szolgáltatás kényelmes használatának érdekében a kódot SMS-ben is megküldjük. Javasoljuk, hogy a jegy kiváltásáig tárolja el készülékében a kódot tartalmazó visszaigazoló SMS-t!

Díjazás

A szolgáltatás kényelmi díja jegyenként
65 Ft
Mozijegy ára