Mozijegyvásárlás

Mobilon megvásárolható termékek:

A kényelmes megoldással T-Mobile telefonnal mobiltelefonos oldalon keresztül, tartózkodási helytől függetlenül, a nap 24 órájában vásárolhat mozijegyet a Budapest Film által üzemeltetett Corvin , Puskin , Művész és Toldi mozikba.

Mozijegy vásárlás menete mobilos oldalon

1

Válasszon előadást

Keresse fel az Origo mobil oldalát (wap hálózaton mobiltelefonjának wap böngészőjében az m.origo.hu címen), a T-Mobile fül alatt válassza a Mobil Vásárlás linket, majd a Mozijegy vásárlást. Ezt követően az adott mozit kiválasztva választhat a filmek és időpontok között. Válassza ki az előadás időpontját és a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát. A rendszer az igényelt számú, a moziterem adottságait figyelembe véve legkedvezőbb helyet ajánlja fel, melynek elhelyezkedését egy egyszerű ábrán is megtekintheti.

2

Hagyja jóvá a vásárlást

Amennyiben elfogadja a felajánlott helyeket, a Vásárlás linkre kattintva telefonján megjelenik egy, a vásárlás adatait összefoglaló tájékoztató, amelyben szerepel a megvásárolni kívánt termék megnevezése (mozijegy), ára, a tranzakciós díj, valamint a kiegyenlítésre használni kívánt fizetési mód (Univerzális egyenleg vagy havi számla). A vásárlás csak akkor jön létre, ha azt jóváhagyja a fizetési módot és végösszeget tartalmazó linkre történő kattintással.

3

Őrizze meg a visszaigazoló SMS-t

A sikeres vásárlásról a telefon kijelzőjén kap tájékoztatást. Ebben olvashatja azt a kódot, amely segítségével jegyeit a mozi pénztárában átveheti. A szolgáltatás kényelmes használatának érdekében a kódot SMS-ben is megküldjük. Javasoljuk, hogy a jegy kiváltásáig tárolja el készülékében a kódot tartalmazó visszaigazoló SMS-t!

Díjazás

A szolgáltatás kényelmi díja jegyenként

65 Ft

Mozijegy ára

Tájékozódjon a
Budapest Film honlapján