Mozijegyvásárlás

Mobilon megvásárolható termékek:

A kényelmes megoldással Telekom mobiltelefonnal mobiltelefonos oldalon keresztül, tartózkodási helytől függetlenül, a nap 24 órájában vásárolhatsz mozijegyet a Budapest Film által üzemeltetett Corvin , Puskin , Művész és Toldi mozikba.

Mozijegy vásárlás menete mobilos oldalon

1

Válassz előadást

Keresd fel az Origo mobil oldalát (wap hálózaton mobiltelefonjának wap böngészőjében az m.origo.hu címen), a T-Mobile fül alatt válaszd a Mobil Vásárlás linket, majd a Mozijegy vásárlást. Ezt követően az adott mozit kiválasztva választhatsz a filmek és időpontok között. Válaszd ki az előadás időpontját és a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát. A rendszer az igényelt számú, a moziterem adottságait figyelembe véve legkedvezőbb helyet ajánlja fel, melynek elhelyezkedését egy egyszerű ábrán is megtekintheted.

2

Hagyd jóvá a vásárlást

Amennyiben elfogadod a felajánlott helyeket, a Vásárlás linkre kattintva telefonodon megjelenik egy, a vásárlás adatait összefoglaló tájékoztató, amelyben szerepel a megvásárolni kívánt termék megnevezése (mozijegy), ára, a tranzakciós díj, valamint a kiegyenlítésre használni kívánt fizetési mód (Univerzális egyenleg vagy havi számla). A vásárlás csak akkor jön létre, ha azt jóváhagyod a fizetési módot és végösszeget tartalmazó linkre történő kattintással.

3

Őrizd meg a visszaigazoló SMS-t

A sikeres vásárlásról a telefon kijelzőjén kapsz tájékoztatást. Ebben olvashatod azt a kódot, amely segítségével jegyeidet a mozi pénztárában átveheted. A szolgáltatás kényelmes használatának érdekében a kódot SMS-ben is megküldjük. Javasoljuk, hogy a jegy kiváltásáig tárold el készülékében a kódot tartalmazó visszaigazoló SMS-t!

Díjazás

A szolgáltatás kényelmi díja jegyenként

65 Ft

Mozijegy ára

Tájékozódj a
Budapest Film honlapján