Családbarát kedvezmény

A Családbarát kedvezménnyel bármely, a kedvezménybe bevont csoporttag éjjel-nappal nyugodtan hívhatja a másikat, hiszen a 0 forintos percdíj előnyeit a Telekom otthoni szolgáltatás vagy digitális (VOIP), a Telekom mobilszolgáltatás Domino és általános előfizetőink egyaránt élvezhetik csoporton belül, hívószámonként havi 1066,8 Ft-ért (maximum havi 100 óra időtartamban).

Díjazás

Havi / időszaki díj

A kedvezmény részletei

A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy Telekom mobilszolgáltatás havidíjas előfizetésnek kell lennie. Ezen előfizetésen kívül további, kizárólag belföldi Telekom mobil és/vagy otthoni hívószámok vonhatóak be a kedvezménybe.

A csoportba kizárólag olyan Telekom mobil hívószám vonható be, amelyhez a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok valamelyikét rendelték. A Családbarát kedvezmény a Domino Net termékhez nem igényelhető.

Telekom otthoni hívószámként olyan hagyományos vezetékes, kábel- illetve digitális telefon hívószám (VOIP) vonható be, amelynek előfizetője egyéni előfizető, és analóg, digitális telefon (VOIP), kábeltelefon, GSM-RLL vagy ISDN2 PMP hozzáféréssel rendelkezik. A kedvezmény igénybevételi lehetőségéből kizárt díjcsomagok, kedvezmények: Minimál, Kontroll, volt Emitel díjcsomagok (Emitel Alap, Emitel Fix-Favorit, Emitel Fix- Favorit Plusz, Emitel Fix-Favorit Non-stop, Emitel Fix-Favorit Non-stop Plusz, Emitel Fix-Favorit Tantusz, Emitel Kedvezményes, Emitel Kis, Emitel Lebeszélhető 50, Emitel Szolid díjcsomagok, Emitel elérhető vonal), Mobil kedvezmény, 2008. szeptember 8. előtt értékesített T-Home Dupla és Tripla csomagok.

Egy hívószám egyidejűleg kizárólag egy Családbarát kedvezményes csoport tagja lehet. A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino előfizetések esetén a bevonást végző általános előfizetés havi számlájában kerülnek kiszámlázásra.

A havi díj ellenében ügyfeleink a csoportba bevont hívószámokról hívószámonként maximum 100 óra erejéig éjjel-nappal 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást. Domino, Mix és Fun Aranytárskártya előfizető ügyfeleink esetén az egy alkalommal kezdeményezett hívások időtartama 120 percnél nem lehet több, ennek leteltével a hívások bontásra kerülnek. A csoportba bevont hívószámok esetén igénybe vehető maximum havi 100 óra kedvezményes beszélgetés videotelefonálásra nem vonatkozik. A fel nem használt kedvezményes percek a következő hónapra nem vihetők át.

A Családbarát kedvezmény igénybevétele esetén a csoportba bevont általános előfizetői hívószámok (kivéve Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomagban lévők) , a kedvezmény előfizetésének időtartamára minden mobilirányú átirányítás lehetősége megszűnik. A már aktivált átirányítások a kedvezmény bekapcsolásakor automatikusan törlődnek. A Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomagban lévő hívószámok esetében a hálózaton belülre irányuló átirányítások lehetősége kizárt.

A kedvezmény bekapcsolásáról vagy megszűnéséről a csoportba bevont Telekom mobilszolgáltatás- és otthoniszolgáltatás-előfizetőket SMS-ben tájékoztatjuk (vezetékes telefon-előfizetés és SMS fogadására nem alkalmas készülék esetén hangbemondással).