Nők Lapja Pontkupon

22% kedvezmény

a fél éves Nők Lapja magazin előfizetés árából

100kapcsolat
pontért
Pontbeváltás és vásárlás
Beváltható: internetes vásárlásnál a
Magazin Centrum oldalán
Megvásárolható: 2013. december 31.
Felhasználható: 2014. január 31.

A Nők Lapja magazinról

A Nők Lapja a klasszikus női témákat egyedi hangvételben, sokoldalúan és mélyrehatóan dolgozza fel. Töretlen sikerének oka a mindig aktuális tartalom, a megértő, családorientált megközelítés, valamint olvasóinak személyes kötődése a laphoz.

További információk: www.nlcafe.hu

Mit kell tudni az ajánlatról?

Egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel. A pontkupon új előfizetésre és meglévő előfizetés meghosszabbítására is felhasználható. A pontkupon érvényességi ideje 30 nap. A kedvezmény mértéke a hírlapárusoknál érvényes fogyasztói árához képest értendő.

Az ajánlat kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt ajándékokat.

Jelen akció nem vonható össze a Sanoma egyéb meghirdetett akcióival.

További részletek

A Kiadó mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu weboldalon. Amennyiben kérdésed, észrevételed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, hívd a Sanoma ügyfélszolgálati munkatársait a
+36 1 510 0888-as telefonszámon (H-CS: 8-17 óráig, P: 8-16 óráig), vagy jelezd azt a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon. A kedvezményes árak 2013. december 31-ig érvényesek.

Hogyan válthatod be a kupont?

  • 1

    Vásárold meg a kedvezmény pontkupont itt az interneten a Kapcsolat Program keretében összegyűjtött 100 Kapcsolat pontért.

  • 2

    Váltsd be a kupont internetes vásárlásnál a Magazin Centrum oldalán

Kupon vásárlás T-Mobile ügyfélként

A mobiltelefon előfizetéseimhez tartozó Kapcsolat pontjaimat váltom be.

Kupon vásárlás T-Home ügyfélként

A vezetékes előfizetéseimhez tartozó Kapcsolat pontjaimat váltom be.