Mozaik díjcsomagok

100%-ban
felhasználható
havi díj
Kiemelkedő sebességű
internet 4G/LTE hálózaton,
túlforgalmazási díj nélkül
A díjcsomagokhoz egy
Extra kedvezmény
díjmentesen választható
Megrendelem

Havi díj

100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön
 
8600 Ft
 

Internet belföldön

Maximális letöltési sebesség
Garantált letöltési sebesség
Túlforgalmazási díj
Mi történik, ha elfogy a benne foglalt adatforgalom?

A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő fordulónapjáig.

Ha felhasználta a havi díjba foglalt adatmennyiségét, de szeretne tovább internetezni a megszokott sebességgel, további adatmennyiséget vásárolhat.

 
750 MB 21 Mbit/s
0 Mbit/s
0 Ft
 

Extra kedvezmények

Havonta egy Extra díjmentes, minden további 350Ft/hó
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
 
150 SMS
 
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
 
50 SMS
 
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
 
50 MMS
 
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
50% percdíj-kedvezmény egy kiválasztott,
hálózaton belüli szám hívásakor
 
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
Minden belföldi vezetékes és
mobil irányba hálózaton belüli
percdíjjal telefonálhat
 
Egy kedvezmény díjmentes, minden további 350 Ft / hó
Friss sporthírek, események és
ajánlók minden nap.
 

Havi díj összesen

Ebből leforgalmazható a havi díj összege: 8600 Ft
8600 Ft
 

Percdíjak

A számlázás egyperces mérési egységben történik.
30 Ft
 
33 Ft
 
12,7 Ft
 

SMS küldés

 
33 Ft
 
56,9 Ft
 

MMS küldés

 
80 Ft
 
135 Ft
 
150 Ft
 
 

Sávszélességek

Maximális letöltési sebesség:
21 Mbit/s
Maximális feltöltési sebesség:
5,7 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség:
0 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség:
0 Mbit/s

A maximális sebességek a Mozaik XS-M díjcsomagok esetében a 3G/HSDPA/HSUPA, a Mozaik L-XXL díjcsomagok esetében a 4G/LTE technológiára jellemző névleges sebességek. A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. Az előfizető által tapasztalt sebesség érték függ a megfelelő képességű, az adott technológiát támogató készülék meglététől és attól, hogy az adott ponton támogatja-e a hálózat azt a sebességet, valamint a rádiós és forgalmi körülményektől. A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s letöltési/feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő hónap 1-jéig, túlforgalmazási díj nélkül.

További részletek és feltételekTovábbi részletek bezárása

Havi díj leforgalmazhatóságának feltételei

A díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön. A havi díj hóközi aktiválás, díjcsomag-váltás és kikapcsolás esetén időarányosan számlázódik. Az információs szolgáltatások díja belföldről indított hívás esetén a hálózaton belüli díjakkal egyezik meg minden időben. A nemzetközi irányba küldött SMS díja bruttó 56,9 Ft/SMS. A roaming díjak, valamint minden egyéb, itt fel nem sorolt díjak a mindenkor hatályos díjszabás szerint fizetendőek.
A díjcsomagok benne foglalt adatmennyiséget tartalmaznak, mely belföldön használható fel. A díjcsomagok havi díjában foglalt belföldi adatforgalom a hóközi aktiválás időpontjától függetlenül teljes egészében felhasználható az adott hónapban. A díjcsomagban benne foglalt, adott hónapban fel nem használt adatforgalom nem vihető át a következő hónapra.

A Mozaik díjcsomagok és más szolgáltatások együttes használatának feltételei

A Mozaik XS, S, M díjcsomagokhoz egyéb igénybe vehető kiegészítő adatdíjcsomagok illetve opciók: Go!Net M, Go!Net L, Net!Go XL, Net&Roll 1 GB opció, Net&Roll 200 MB opció. A Mozaik L, XL, XXL díjcsomagokhoz kizárólag a Net&Roll 1 GB LTE opció vehető igénybe.
A Mozaik L, XL és XXL díjcsomagokhoz igénybe vehető a DuoNet opció.
A Go!Net adatdíjcsomagok illetve a DuoNet opció egyidejűleg nem vehetőek igénybe. Amennyiben Go!Net adatdíjcsomaggal rendelkezik, a DuoNet opció megrendelése esetén a Go!Net adatdíjcsomag kikapcsolásra kerül, valamint ez fordítva is igaz.
Amennyiben tarifát vált az Mozaik díjcsomagok egyikére, és a Mozaik díjcsomagokkal nem elérhető kiegészítő adatdíjcsomaggal vagy opcióval rendelkezett, abban az esetben a kiegészítő adatdíjcsomag vagy opció kikapcsolásra kerül. Az opcionálisan megrendelt kiegészítő adatdíjcsomagok vagy adatopciók lemondását követően a díjcsomagban benne foglalt adatmennyiség igénybevételéhez az internet szolgáltatás újraaktiváltatása szükséges
A Mozaik díjcsomagokhoz nem vehető igénybe: GPRS WAP, GPRS WAP Plusz, Go!NapiNet, Go!NapiNet Forgalombővítő, NetStart, Net Start 10000 Ft felett, GPRS Net, GPRS Net+, Net 30, Net 50, Net 80, Net 40MB, Net 100MB, Net 500MB, Net&Roll M, Net&Roll L, RelaxNet XL Aranytárskárya, RelaxNet XL, RelaxNet M Aranytárskárya, RelaxNet L Aranytárskárya.
A T-Percek 1000 kedvezmény az új díjcsomagokkal is igénybe vehető, a T-Percek felhasználása megelőzi a havi díj leforgalmazást, vagyis a T-Percek felhasználása történik meg először.

Extrákra vonatkozó feltételek

Az Előfizető egyidejűleg egy adott Extra típusból (pl. „Extra belföldi SMS”-t) csak egyet vehet igénybe. A havidíj hóközi aktiválás esetén időarányosan kerül kiszámlázásra, illetve az Extrában foglalt kedvezmény időarányos mennyisége használható fel. Az Extrák cseréje az egyik Extra lemondásával, illetve a másik Extra aktiválásával lehetséges (egy művelettel nem lehetséges az Extra cseréje). Amennyiben ügyfél egy Extrát hónap közben lemond, de adott hónapon belül egy másik Extrát is beaktivál, akkor mindkét Extra havidíja időarányosan kerül kiszámlázásra, és mindkét Extrából időarányos mennyiséget használhat fel.
Az Extrákban foglalt kedvezmények kizárólag belföldi hívásokra valamint belföldi SMS/MMS-ek elküldésére érvényesek illetve használhatóak fel. Az Extrákban foglalt, adott hónapban fel nem használt SMS/MMS mennyiségek a következő hónapra nem vihetők át. A Mozaik díjcsomagok közötti tarifaváltás esetén amennyiben ügyfélnek volt aktív Extra szolgáltatása, a régi díjcsomaghoz tartozó Extra kikapcsolásra kerül, és ezzel egyidejűleg az új díjcsomaghoz tartozó azonos típusú Extra automatikusan bekapcsolásra kerül. Díjszabásban rögzített SMS/MMS csomagok igénybevétele esetén elsőként az SMS/MMS csomagokban foglalt SMS/MMS-ek kerülnek felhasználásra, ezt követik az Extrákban foglalt SMS/MMS-ek
Az Extrák mellé további, díjszabásban szereplő SMS/MMS csomagok is igénybe vehetőek. Ilyen esetben elsőként a megvásárolt SMS/MMS csomagokban foglalt SMS/MMS fogy el, és ezt követően kerülnek felhasználásra az Extrákban foglalt SMS/MMS-ek. „Kedvenc szám féláron” Extrával együtt tud működni a Családbarát illetve „Te+Én” kedvezményekkel. „Te+Én” kedvezménnyel együtt használva, ha mindkét szolgáltatásban azonos szám van megadva kedvezményezett számként, akkor a kedvezmények „összeadódik”. A T-Percek 1000 kedvezmény a „Kedvenc Szám fél áron” szolgáltatással együtt igénybe vehető, a T-Percek felhasználása megelőzi a „Kedvenc Szám fél áron” Extra felhasználását, vagyis a T-Percek kedvezményben megvásárolt perceket használja fel először.

Rendelje meg online!
Megrendelem A megrendelés során díjcsomagot válthat meglévő előfizetésére, választhat új előfizetést SIM kártyával, illetve vásárolhat akciós mobiltelefont is.
Megrendelheti még
Telefonon

Hívja díjmentesen a 1430-as
számot!

További információ
Személyesen

Fáradjon be üzleteinkbe!

Üzletkereső