Travel & Surf M roaming adat-díjcsomag

Díjak és forgalom

Napi díj
1490 Ft
Benne foglalt napi roaming adatforgalom
50 MB
Túlforgalmazási díj
0 Ft

A benne foglalt adatforgalom elérésekor
leállítjuk a mobilinternet szolgáltatást

Megrendelem

A díjcsomag a következő országokban vehető igénybe

Európai Unió
Ausztria, Belgium,
Bulgária, Ciprus,
Csehország, Dánia, Észtország,
Finnország, Franciaország,
Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország,
Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia,
Németország, Olaszország,
Portugália, Románia,
Spanyolország, Svédország,
Szlovákia, Szlovénia
Európai Unión kívüli országok
Izland, Lichtenstein, Norvégia
Európai Unió külbirtokai
Azori-szigetek,
Dominikai Közösség,
Francia Guinea, Gibraltár,
Guadeloupe, Kanári szigetek,
Madeira, Martinique, Réunion

További tudnivalók

  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, viszont az egyenlegek nem halmozhatóak, tehát mindig a legutoljára megrendelt adatroaming díjcsomagba foglalt egyenleg használható fel. Egyszerre csak egy a Travel & Surf roaming adat-díjcsomag lehet aktív.
  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérésekor az előfizető SMS-ben kap értesítést a felhasznált adatforgalomról. Roaming helyzetben a rendszerek technikai adottsága miatt a 80%-nál és a 100%-nál kiküldött SMS értesítés késhet néhány percet. Amennyiben a benne foglalt adatmennyiség 80%-nak és 100%-nak elérése egymáshoz nagyon közeli időben történik, akkor a limit elérésének 100%-ról szóló SMS kerül kiküldésre. Az egyenleg felhasználásához kapcsolódó SMS-ben küldött adatforgalmi értesítők csak abban az esetben kerülnek kiküldésre, amennyiben az előfizető az értesítő SMS-ek fogadását nem tiltotta le.
  • A Travel & Surf S/M/L roaming adat-díjcsomagok és az EU GPRS limit roaming adat-díjcsomag egyszerre nem vehető igénybe. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség BlackBerry.net APN-nel nem használható fel.

Megrendelhető

Meglévő havidíjas vagy Domino előfizetés mellé